Préstec de material

CONSULTAR AL CLUB ELS PREUS DE PRÉSTECS

CLUB   MUNTANYENC  MOLLET

 

NORMATIVA SOBRE EL PRÉSTEC DE MATERIAL

 

1.- El préstec de material és exclusiu per als socis del Club Muntanyenc Mollet. Per gaudir d'aquest sevei és necessari acreditar-se com a soci.

    • - Les activitats programades pel C.M.M. tenen preferència en la reserva de material, sempre que es notifiqui amb 15 dies d'antelació
    • - En les activitats programades pel C.M.M. no es cobrarà préstec. Només es dipositarà la fiança.
    • - Les persones pendents de fer-se sòcies, i tan sols per activitats programades pel C.M.M., podran accedir al préstec, amb un recàrrec del 100% , tenint en compte que sempre tindran prioritat els socis.
    • - No està permès passar-se material d'un soci a un altre. El mateix que se li ha prestat, l'ha de retornar al club.
    • - Pel material utilitzat per a cursos organitzats pel C.M.M. no s'ha de dipositar fiança, ni que hi participi gent forània.

2.- El soci té l'obligació de comprovar l'estat del material en el mateix moment que se  li lliuri. No s'accepten reclamacions després de la seva recollida.
2.1 - El soci es compromet a retornar el material amb el mateix estat en que l'ha rebut, a excepció del desgast produït durant la seva correcta utilització.
2.2 - En cas de pèrdua o robatori del material, la persona que se li fa el préstec haurà d'abonar la totalitat de l'import de substitució.
2.3 - Els desperfectes ocasionats per un mal ús serà motiu de descompte de la fiança.

3.- En el moment de retirar el material s'abonarà el preu de la fiança.
3.1 - Al tornar el material, es revisarà si està en condicions i es procedirà a retornar la fiança descomptant el preu del préstec si s'escau.

4.- El preu del préstec és per una setmana. Es recull el material divendres i la devolució s'haurà de fer efectiva el següent divendres.
4.1 - El material tornat fora de termini implica haver d'abonar l'import del préstec dels caps de setmana corresponents.
4.2 - El préstec per períodes més llargs i/o per vacances s'estudiarà individualment i tenint en compte la previsió de reserva que hagin fet els socis.

5.- Les cordes no es presten.

 

  • El C.M.M. no es farà responsable dels accidents que es puguin produir per un mal ús del material.
  • Aquesta normativa i la llista de preus serà exposada al magatzem de material.
  • La utilització dels serveis de material implica l'acceptació d'aquest reglament.
  • Qualsevol cas no previst, serà resolt per la Junta Directiva.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. De forma alternativa, pot fer clic per denegar el seu consentiment. Recordeu que algun processament de les seves dades personals pot no requerir del seu consentiment, però vostè té el dret de rebutjar tal processament. Les seves preferències s'aplicaran només a aquest lloc web. Podeu consultar la nostra política de cookies i privacidad.